Chris Hermansen
Salgs- og Tiltrækningschef
 Caseeksempler på de mange muligheder vi har at byde på

Nysgerrig på, hvordan jeres næste møde eller konference i Fredericia kunne se ud? Her er eksempler på arrangementer for 20, 200 og helt op til +2.000 personer.

2½ time fra hele Danmark

Nyd, at Fredericia er placeret lige midt i Danmark – med nem adgang for både medarbejdere, kunder og leverandører.

Fredericia Banegård har togforbindelser til hele Danmark, og Billund Lufthavn er kun 45 minutter væk. Samtidig er der kun ti minutter fra motorvejen til alle hoteller samt til Fredericia midtby. Fik vi nævnt alle de gratis p-pladser?

Find din inspiration til jeres næste erhvervsarrangement her

Det lille erhvervsarrengement

Her får du inspiration til et mindre arrangement for 20-200 deltagere - med faglig inspiration, lokal gastronomi, fantastisk natur og sublim underholdning.

Mærk byens helt særlige imødekommenhed, hvor alle byens aktører gør deres ypperste for at sikre jer den bedst mulige oplevelse. Og nyd at være midt i Naturpark Lillebælt med udsigt til skov, strand eller vand. For ikke at nævne den gode mad. Byens hoteller og mødefaciliteter har stor erfaring og ekspertise i at afvikle møder, konferencer, messer og events. Og er I rigtig mange, har vi endda Danmarks tredjestørste messecenter.

Se alle vores mødefaciliteter her

Moderne konferencelokaler

Mød vores erhvervsliv

Tag på guidet tur i Fredericias erhvervsliv med byens erhvervsdirektør og hør om de mange foregangsprojekter inden for energi og klima, herunder de verdensførende Power-to-X-projekter – eller besøg store, kendte virksomheder til oplæg eller rundvisning.

Læs mere om Fredericia som epicenter for fremtidens klimaløsninger
Book en ølsmagning eller udforsk vores lokale gastronomi på en af byens mange lokale restauranter. I kan også selv plukke tang i Lillebælt og komme med i køkkenet på guidet tangsafari.

Lokal gastronomi

Underholdning i verdensklasse

Slut dagen med en forestilling på det Reumert-nominerede Fredericia Musicalteater eller nyd en lydoplevelse i verdensklasse på voksennatklubben AHA. Der er også koncerter, standup og foredrag på Tøjhuset. Og vi hjælper gerne med at arrangere en særlig VIP-oplevelse med kunstnerne.

Se vores underholdning her
Start dagen med morgenbadning i Lillebælt, cykel en tur på skovstierne, tag en spadseretur gennem byen eller løb en tur langs de historiske volde. Så er I klar til en ny, inspirerende dag.

Få mere inspiration her

Morgenvækning i naturen

Den store konference, med plads til tusindvis af gæster

Planlægger I en større konference, messe eller event? Vi har Danmarks tredjestørste messe- og eventcenter med plads til 10.000 spisende gæster – og 5.000 sengepladser inden for 20 minutters kørsel.

I Fredericia har vi plads til både de små og de store firmaarrangementer. Vores messecenter, MESSE C, er nemlig Danmarks tredjestørste af slagsen. Og ligger kun få minutter fra motorvejen.

Se alle vores mødefaciliteter her

Her kan I afholde alt fra fag- og publikumsmesser, inspirerende konferencer og kick-off-møder til overraskende sommerfester og julefrokoster.

Uanset jeres arrangement og formål, hjælper MESSE C’s erfarne møde- og eventplanlæggere med at skabe de helt rette rammer og koncept.

På denne side har vi samlet et lille udpluk af de hundredvis af arrangementer, MESSE C årligt er vært for – som eksempel på, hvad der er muligt i de 33.000 kvadratmeter lokaler.

Sommerfest for 3.000 gæster: Dinner og dans

MESSE C omdannede en af hallerne til en kæmpe festsal, hvor hallen blev designet til dem med plads til at snakke sammen i hyggelige loungeområder, feste sammen med et kæmpe dansegulv, selfieområder, ginbarer, ølbarer, vinbarer og stille-lounge områder til dem der har brug for mere ro til snak med kollegaen.

Festen blev indledt med spisning ved elegant opdækkede borde. Den lækre økologiske menu blev serveret som delemad på flere forskellige buffeter.

Under middagen var der taler og underholdning på scenen, samtidig var der flere storskærme, så alle kunne se og være med.

Efter maden åbnede dansegulvet, hvor der blev danset til natten lang, kun afbrudt af besøg i barerne.

Medarbejderdag for 300 gæster: Festival-tema

Da isenkræmmerkæden Kop & Kande skulle samle deres 300 medarbejdere fra hele landet blev MESSE C valgt som arrangør. Eventafdelingen havde indrettet hallen som festivalplads med bl.a. bålplads udenfor samt lanterner og telte i hallen.

I løbet af dagen var der forskellige aktiviteter og konkurrencer, alle med udgangspunkt i Kop & Kandes eget produktsortiment. Eksempelvis skulle medarbejderne bruge ting fra Kop & Kande til at dekorere kager, guidet af professionelle konditorer. Der var også mulighed for at lave suppe med en ny blender, guidet af kokke og dommere fra kokkelandsholdet. Der blev der mikset cocktails og lavet pandekager over bål og meget mere.

Dermed vendte medarbejderne både hjem med nye relationer og øget kendskab til kædens produkter.
Succesen ligger i detaljerne, og dem har MESSE C styr på – og medarbejderne var positive og glade. Hallen var pyntet lækkert og flot op og ”lugtede” langt væk af Kop & Kande. Medarbejderne følte, de var trådt ind på en Kop & Kande-festivalplads og tilbragte en hel dag i universet.
Peter Rønn, Administrerende Direktør, Kop & Kande