Chris Hermansen
Salgs- og Tiltrækningschef
 

Vi skaber sammenhængskraft

Experience Fredericia er sat i verden for at gøre det nemt for jer at planlægge og afvikle inspirerende møder, konferencer, messer og events.

I tæt dialog med jer håndplukker vi de bedste faciliteter og samarbejdspartnere til netop jeres arrangement – og vi tager i samarbejde med byens aktører hånd om al koordinering fra start til slut.

Vi har et stærkt netværk og samarbejder med alt fra messecenter, hotel- og konferencefaciliteter, spisesteder samt aktiviteter til lands, til vands og i luften. Desuden arrangerer vi inspirationsoplæg, rundvisninger og virksomhedsbesøg hos de førende virksomheder i Fredericia.

Experience Fredericia er et epicenter for fremtidens klimaløsninger

Fredericia vil i de kommende år spille en central rolle fremtidens klimaudfordringer
Experience Fredericia har været gode til at afkode vores behov i forhold til de møder, konferencer og events, vi afholder. Vi var rigtig glade for at komme på inspirationsdag med Experience Fredericia, hvor mulighederne for at sammensætte fagligt stærke programmer med et ”skævt” tvist blev drøftet. Dagen gav os meget ny inspiration med hjem i bagagen.
Helle Holmgaard, Senior Event Manager & Business Coordinator, DEIF A/S
Blive inspireret af spændende oplæg fra vores Business Værter

Når vi sammen har fået alle detaljer på plads, sørger vi for at klæde jer godt på. Fordi vi ved, at de bedste arrangementer allerede begynder hjemmefra. Og når I ankommer til Fredericia, gør vi os umage for at overgå jeres forventninger.

Uanset om I skal afholde møde, konference, messe eller event, hjælper vi jer godt i gang – og godt videre. Fra planlægning og koordinering til afvikling af arrangementet.
Kort sagt gør vi det bekymringsfrit og tidsbesparende for jer; uden at I behøver gå på kompromis med kvaliteten og kreativiteten.

Fik vi nævnt, at vores service selvfølgelig ikke koster noget? Ja, den er god nok!
Tag endelig fat i os, hvis jeres næste arrangement skal være noget ud over det sædvanlige.

Vi glæder os til at høre fra jer!
Det har været meget inspirerende og lærerigt at møde Experience Fredericia. De har vist os en ny og kreativ måde at sammensætte møder og events på. Jeg kan kun anbefale at række ud til dem, hvis man mangler inspiration til sit næste event.
Viktorija Skomantaite, Eventkoordinator, Forenet Kredit

Experience Fredericia gør det nemt for jer at planlægge og afvikle inspirerende arrangementer

Et naturligt samlingspunkt

Fredericia er med sin centrale placering – lige mellem Nordjylland og København – et naturligt mødested. Det er nemt og bekvemt at komme hertil fra hele landet, både med bil og offentlig transport.

Samtidig slipper I for at bruge værdifuld mødetid på transport. Det hele ligger nemlig tæt på hinanden – så I kan bruge tiden på det, der er vigtigt.

Motorvej
Fredericia ligger kun få minutters kørsel fra E20 og 15 minutters kørsel fra E45.

Broer
Fra Lillebæltsbroen er der kun ti minutters kørsel til midtbyen.

Banegård
Tag tog til Fredericia Banegård fra hele landet. Hotellerne ligger max 10 minutter fra banegården.

Lufthavn
Kun 45 minutters kørsel fra Billund Lufthavn og to timers tog- eller biltur fra Københavns Lufthavn, Kastrup.


Vidste du dette om Fredericia?

Fem ting du bør vide om Fredericias kultur og historie

En del af Danmarks Naturkanon

Trelde Næs nord for Fredericia, hvor Lillebælt og Vejle Fjord mødes, er et af landets 15 Naturkanon-områder. I de 30 meter høje lerskrænter kan man finde aflejringer og fossiler, der er op mod 50 millioner år gamle.
FAKTA 1
FAKTA 2
Fredericias gader er anlagt efter en vinkelret type byplanlægning, som var meget populær i 1600-tallet. Ingen anden by i Danmark er anlagt på samme måde. Og faktisk er den nye, moderne Kanalby ved havnen inspireret af Kong Frederik 3.s originale planer for byen, for over 400 år siden.

Vinkelret byplanlægning

Danmarks største naturpark

Fredericia er en del af Danmarks største naturpark, Naturpark Lillebælt. Naturparken dækker over 37.000 hektar, hvoraf cirka 70% er hav.
FAKTA 3
FAKTA 4
Naturpark Lillebælt har en af verdens tætteste bestande af marsvin, som man tit kan være heldig at spotte i vandet ud for Fredericia.

En af verdens tætteste marsvin-bestande

Et af Nordeuropas største voldanlæg

Fredericia er omkranset af et voldanlæg, der er blandt Nordeuropas største og mest velbevarede. Voldanlægget fra 1650 har sammenlagt 18 km stier og består af bastioner, raveliner, voldgrave og kanoner.
FAKTA 5
"
Kristian Bendix Drejer
Direktør for Business Fredericia

Fredericia er et epicenter for fremtidens klimaløsninger"