Chris Hermansen
Salgs- og Tiltrækningschef
 
Persondatapolitik
Den 25. maj 2018 trådte EU’s Persondataforordning i kraft. Den sikrer rettigheder i forhold til information om, hvilke persondata vi som medlemsorganisation har på dig, hvordan vi bruger dem, og hvornår vi sletter dem.

Som kunde eller samarbejdspartner hos Experience Fredericia beder vi om nogle
virksomheds- og persondata som: virksomhed, personnavn, e-mailadresse, telefonnummer, adresse o.l.

De personoplysninger benytter vi til at identificere dig som kontaktperson hos de virksomheder og organisationer, som vi løbende samarbejder med. Vi benytter dem, når vi fremsender materiale, nyhedsbrev, invitationer og andre væsentlige informationer.

Vores nyhedsbrev kan du til en hver tid framelde dig og som deltager på vores arrangementer bliver du automatisk spurgt om accept til at vise dit virksomheds- og personnavn ved det konkrete arrangement.

Vi opbevarer dine personoplysninger fysisk samt i flere IT-systemer, hvor vi har en aftale omkring datasikkerhed. Vi videresender ikke dine personoplysninger med mindre, du har givet samtykke.

Ved afbrudt samarbejde sletter vi dine persondata, når de ikke længere er nødvendige til det formål, som de er indsamlet til. Har du af andre årsager ønske om at få slettet dine persondata, kan du til en hver tid kontakte Experience Fredericia.

Du har til enhver tid ret til at få oplyst, hvilke persondata vi har, hvad de benyttes til, og hvor de opbevares.

Personoplysninger
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi sådanne informationer. Såfremt du kontakter os via kontaktformular, opbevarer vi dette data i 60 dage. Du har altid mulighed for få dette data slettet ved at kontakte os.