Chris Hermansen
Salgs- og Tiltrækningschef
 

Trinity Hotel og Konferencecenter - jeres oplagte valg til konference inkl. team building aktiviteter i Fredericia

Rummeligt, professionelt, nytænkende

Tæt på Den Gamle Lillebæltsbro ligger et konferencecenter med professionelle mødeløsninger.

Trinity Hotel og Konference Center er omgivet af skøn natur med direkte adgang til stier og grønne oplevelser. Det egentlige trækplaster befinder sig dog inde bag murene, hvor virksomheder, kursusudbydere og bestyrelser hver dag afholder alt fra møder og konferencer til årsmøder og hele uddannelsesforløb hos det professionelle konferencecenter.

- Vi faciliterer alle typer af møder, konferencer og events, fra de helt små til de helt store. Vi har et auditorium med plads til 212 personer og har tilmed mulighed for at slå flere mødelokaler sammen, og dermed afvikle hybridmøder for op mod 750 personer, fortæller Lisbeth Vinther-Wilhelmsen, der er salgs- & udviklingschef på Trinity Hotel & Konference Center.

Lisbeth estimerer, at deres erfarne salgs- & sparringspartnere i møde- & eventafdelingen i alt afvikler mere end 2.000 arrangementer per år.
Unikke pauser og kreative aktiviteter
Trods den massive volumen i antallet af arrangementerer, er der ikke to arrangementer der er ens.

- Vi designer alle arrangementer individuelt ud fra kundens behov. Vi hjælper gerne med at facilitere unikke pauser og aktiviteter både indendørs og udendørs. Det kunne f.eks. være Silent-FIT, en gå-dig-glad tur i parken eller ned til Lillebælt, hvor der er mulighed for hvalsafari eller BridgeWalking på Den Gamle Lillebæltsbro, forklarer hun.

- Vi har også mange kunder, der benytter vores store park og parkeringsareal til udstilling, produktpræsentationer eller sågar udendørs koncert med komplet sceneopbygning og teknisk assistance, beretter Lisbeth, der desuden peger på løberuterne uden for døren og muligheden for at leje cykler som populært, især blandt de overnattende gæster.

Maden er en vigtig faktor for gæsterne
Et hit – både blandt dagsgæsterne og overnattende konferencedeltagere – er stedets køkken der morgen, middag og aften tryller velsmagende mad frem til de mange daglige gæster.

- Vi går meget op i at bruge gode, lokale råvarer og har Det Økologiske Spisemærke i Bronze. Vores frokost er et godt miks af alt det gode fra danske køkken, krydret med nye spændende retter og salater, og vi tager højde for allergier og madpræferencer. Samtidig har vi vores eget bageri og konditori, så vi kan servere friskbagt brød fra stenovn samt hjemmelavede kager og andre lækkerier, hver eneste dag, påpeger Lisbeth.

Trinity Hotel & Konference Center har en stor restaurant med plads til over 300 gæster og en mindre a la carte-restaurant. Fra begge er der en fantastisk udsigt til grønne områder og Den Gamle Lillebæltsbro – og når vejret tillader det, kan mad og drikke nydes under parasollerne på de udendørs terrasse- og loungeområder.

- Det skaber en særlig stemning efter en intens og lærerig dag, at man kan nyde en cocktail eller et glas vin fra baren med udsigt til Lillebæltsbroen, slutter hun.
Fakta
  • Værelser: 151
(243 senge)
(10-200 personer) - mulighed for at sammenkoble lokaler
  • Mødelokaler: 32
  • Auditorium: 212 personer
  • AV-teknisk support under hele arrangementet
  • Konferencekapacitet: +750 personer
  • El-ladestandere: 38
  • Nyeste AV-udstyr
  • Mulighed for streaming og hybridmøder
Se andre faciliteter i Experience Fredericia