Chris Hermansen
Salgs- og Tiltrækningschef
 

På Dancamps Treldenæs er der unikke muligheder for at afholde jeres næste firmaarrangement

Utraditionelt, naturskønt, autentisk

Hos DANCAMPS Trelde Næs kan man holde møder i glamping-telte med udendørs vildmarksbad – midt i noget af landets smukkeste natur

En campingplads er sjældent det første man tænker på, når man skal planlægge møder eller events. Og hos DANCAMPS Trelde Næs er der da også både mere og mindre klassiske mødelokaler.

- Vi laver møder og events, der er noget ud over det sædvanlige. Vi ligger midt i Danmarks smukkeste natur, og vores glamping-telte på 35 kvadratmeter er oplagte til anderledes møder for 8-10 personer. Her er både borde, stole, wi-fi og toilet og en helt særlig atmosfære. Hvornår har man sidst holdt møde i et safaritelt? spørger Camilla Dvinge, direktør hos DANCAMPS Trelde Næs.

Planlægger man et større arrangement, er der også mulighed for at leje større telte med plads til op til 125 personer.

Teltene kan selvfølgelig også bookes til overnatning, hvis man vil have den fulde glamping-oplevelse og vågne op til fuglefløjt – og nyde morgenkaffen, der sammen med morgenmaden leveres til teltet, under åben himmel.

- Vi står selvfølgelig også for forplejningen, uanset om der er behov for morgenmad, kaffe og kage eller den helt store grillmenu, hvor vores kok kommer og laver maden. Vil man gå planken ud med mad over bål, er det også en mulighed, påpeger hun.
Vildmarksbad med udsigt
DANCAMPS Trelde Næs ligger Nord for Fredericia, hvor Lillebælt og Vejle Fjord mødes. Området Trelde Næs er et af de 15 områder i Danmarks Naturkanon.

- Vores omgivelser er dansk natur, når den er bedst. Før eller efter mødet kan man vandre i skoven og over engene, lave picnic på stranden, prøve kræfter med vandsport eller gå på jagt efter fossiler i de meterhøje skrænter. Området er også ideelt til lystfiskeri, siger Camilla Dvinge om de mange aktivitetsmuligheder, der passende kan tænkes ind før, under eller efter mødet.

- Trænger man til at slappe fuldstændig af, kan vi også tænde op i vores udendørs vildmarksbade, hvor man kan nyde udsigten over fjorden fra det varme vand. Eller man kan se på stjerner om aftenen. Som vores gæster siger: Det er som om, at man sænker skuldrene, når man kommer her, fortæller hun.

Fakta
  • Værelser: 4 safaritelte og 35 feriehytter begge med eget bad/toilet
(8-60 personer) og 2 store festtelte med plads til hhv. 40 og 125 personer
  • Mødelokaler: 2
  • Konferencepladser: 125
Se andre faciliteter i Experience Fredericia