Chris Hermansen
Salgs- og Tiltrækningschef
 

Se det med dine egne øjne

Er du nysgerrig på, hvordan Fredericia kan gøre jeres erhvervsarrangementer endnu bedre? Så lad os invitere dig på besøg!

Oplev faciliteterne og byen på forhånd - vi indbyder gerne til skræddersyede inspirationsture

Vi ved godt, det kan være svært at få en fornemmelse af en by, et hotel og et konferencelokale ud fra et billede og en tekst. Stemningen og de små detaljer skal man helst se og mærke med egen krop.

Derfor inviterer vi løbende virksomheder på besøg i Fredericia – for at opleve hotellerne, udforske byen, fornemme charmen og møde erhvervslivet ansigt til ansigt. Vi kalder det ”skræddersyede inspirationsture”.
- Efterhånden har vi lavet en del skræddersyede inspirationsture. Mange virksomheder bliver overraskede over, at vi laver turene individuelt – og at det kun handler om dem og deres behov. Det er ikke en gruppetur, som skal tilgodese alle, tværtimod. Vi tilpasser altid programmet efter, hvad den enkelte virksomhed søger inspiration til – om det er konferencer, events, møder eller kurser. Og så viser vi dem de steder i Fredericia, der passer til deres behov, fortæller Chris Hermansen, der er salgs- og tiltrækningschef hos Experience Fredericia og står for de skræddersyede inspirationsture, der kan vare fra otte timer til et døgn.

- Vi starter ofte klokken otte om morgenen og besøger forskellige hoteller og ser deres møde- og konferencelokaler. Ofte skal vi selvfølgelig også forbi messecentret, inden det er tid til frokost på et af byens spisesteder. Herefter har vi måske oplæg om nogle af de mange ekstra værditilbud vi tilbyder – Business Værter, underholdning, kunst, kultur og natur. For nogle virksomheder slutter dagen her, mens andre takker ja til at udforske Fredericias bymidte med spisning, musik eller underholdning, efterfulgt af overnatning på et af vores lokale hoteller, forklarer han.

Som mangeårig mødebooker hos Siemens Gamesa var var den skræddersyede inspirationstur af Fredericia som erhvervsturismedestination interessant. Udover præsentation af en række af byens venues, som meget vel kan dække nogle af vores behov, var der på turen løbende sparring. Experience Fredericias fokus i forhold til at bringe byens DNA med ind i de muligheder, de giver mødegæsterne, er spændende. For mig som mødebooker er det vigtigt med et samarbejde, hvor mine samarbejdspartnere aktivt spiller ind med viden og gode ideer og meget gerne også de lidt mere
”skæve” af slagsen.
Bettina Arens, mødebooker
Kom og besøg os!
Vil du på en skræddersyet inspirationstur i Fredericia? Tag fat i os for at høre mere eller for at aftale en dag for dit besøg. Vi glæder os til at byde dig velkommen.