Chris Hermansen
Salgs- og Tiltrækningschef
 

Restaurant ene

Eksklusivt, fleksibelt, kvalitet

I den nyanlagte og smukke kanalby i Fredericia, finder man Restaurant ene. Ved Kongens punkt. Herfra, er der gode muligheder for at nyde en anderledes og flot spadsertur inden middagen.

Fredericia er ikke blot en spændende historisk by, den byder også på fantastiske madoplevelser. Som virksomhed, har I en oplagt mulighed for, at få en menu og en oplevelse skræddersyet til jer. Hos Restaurant ene. tilrettelægges både menu, vinmenu og bordopstilling efter gæsternes behov, og er man en virksomhed, er det rart med denne fleksibilitet.
Uanset, om det skal være i den lækre menu til en overkommelig pris, eller den særligt eksklusive middag, så er Restaurant ene. leveringsdygtig.

Smukke lokaler med panoramaudsigt
For selskaber op til 30 personer, kan der med fordel reserveres hele første sal, med god plads og udsigt ned langs den flotte nydesignede kanal via de store panoramavinduer. Er det et lidt større arrangement, så kan hele Restaurant ene. også reserveres, således at ikke mindre end 50 spisende gæster, kan nyde en rigtig hyggelig middag, med god udsigt, både foroven og forneden i Restaurant ene.

Både før, under og efter en god middag, kan det være tiltrængt med et godt glas kold rosé eller en cocktail, og afholdes arrangementet om sommeren, tilbyder Restaurant ene. gæsterne en tiltrængt pause med drinks på terrassen.
Kåret til byens bedste
Restaurant ene. blev blandt andet kåret til Byens bedste restaurant i 2021 af Fredericia Dagblad, så maden er i top, og selve restauranten er i flotte, nyindrettede lokaler. Bag restauranten står makkerparret Areewan Erlandsen og Euan Donaldson, der begge er at finde i restauranten, og som til stadighed ligger en ære i, at give gæsterne den allerbedste oplevelse - hver gang!
  • Plads til 30/50 spisende gæster
Fakta
  • Mulighed for at reservere 1. salen eller hele restauranten
  • Restauranten blev kåret til byens bedste restaurant i 2021 af Fredericia Dagblad
Se andre faciliteter i Experience Fredericia