Chris Hermansen
Salgs- og Tiltrækningschef
 

Restaurant Oven Vande Ved Volden

Stemning, smag & atmosfære

Restaurant Oven Vande Ved Volden finder du i den gamle sølvvarefabrik fra 1905, som vi har forvandlet til en restaurant med masser af atmosfære.

Hvem er vi?
Restaurant Oven Vande blev grundlagt tilbage i 2001, nede ved lystbådehavnen på Strandvejen. Siden da har vi haft flere hjem. Først ved havneområdet på Søndervoldgade og nu her på Norgesgade 4, hvor vi holder til i en historisk bygning med en sjæl, der matcher byens egen rige historie.

Historiske rammer
Vi befinder os i en gammel sølvvarefabrik fra 1905, som vi har forvandlet til en restaurant med masser af atmosfære. Denne bygning blev designet af den historiske arkitekt Jesper Jespersen og er en af de få tilbageværende fabriksbygninger i Fredericia bymidte. Det gør os stolte at være en del af byens arv og fortsætte traditionen for kvalitet og godt håndværk.
Fleksible åbningstider
Vi har åbent fra tirsdag til lørdag, dog åbner vi for stører selskaber om søndag. Men husk, vi er altid klar til at hjælpe jer – også uden for åbningstiderne. Bare giv os et kald, og lad os finde en løsning sammen

Særlige kosthensyn?
Vi har mulighed for at tilpasse vores menu helt efter jeres ønsker. Vi oplever en stigende efterspørgsel på både plantebaseret og glutenfri kost. Vi kan imødekomme det meste, og sætter en ære i, at gæsterne kan nyde hele menuen med ro i sindet og i kroppen.
Fakta
  • Plads til op til 150 spisende gæster
  • VIP-lokale med plads til 20 gæster
  • Mulighed for tilpasset menu
  • Bar og Lounge med plads til 50 gæster
Se andre faciliteter i Experience Fredericia