Chris Hermansen
Salgs- og Tiltrækningschef
 

Lindely Vingård

Unikt, afslappende, uformelt

Lindely Vingård er en af Danmarks største og smukkest beliggende vingårde, hvor vi kan tilbyde nogle helt unikke omgivelser til afholdes af bl.a. firmaarrangementer.

Lindely Vingård er en af Danmarks største og smukkest beliggende vingårde, hvor vi kan tilbyde nogle helt unikke omgivelser til afholdes af bl.a. firmaarrangementer.

Vingården er beliggende i naturskønne omgivelser tæt ved Kolding fjord. Og netop beliggenheden nær fjorden giver noget nær optimale betingelser for dyrkning af vinplanter i Danmark, da fjorden skaber et mildt og lunt klima, som er perfekt for vinstokkene året rundt.

Vores skønne beliggenhed giver os mulighed for at tilbyde nogle helt fantastiske rammer for afholdelse af mange former for firmaarrangementer, som både kan afholdes inde i vores lækre lokaler eller udendørs i telt eller ude i det fri lige midt i vores vinmarker.

Naturskønne omgivelser
Hos Lindely Vingård kan vi tilbyde nogle helt fantastiske og unikke omgivelser lidt midt i vores skønne vinmarker.

I vores skønne lokaler har vi plads til 50-60 siddende gæster og i vores hyggelige tasting room har vi plads til 10 siddende gæster. Foruden vores faste lokaler har vi mulighed for at afholde arrangementer i telt ude ved vores vinmarker, og her vil vi kunne lave faciliteter til ca. 150 siddende gæster.

Som noget helt unikt har vi også mulighed for at afholde arrangementer ude i selve vinmarkerne, hvor der kan afholdes alt fra koncerter, modeshows, produktlanceringer, receptioner og meget mere..

Vin og mad
På Lindely Vingård serverer vi selvfølgelig vores egne danske vine for vores gæster, og de bliver serveret sammen med nøje afstemte menuer.

Vi tilbyder et bredt udvalg af lækker mad på Lindely Vingård, og det er alt lige fra den simple morgenmad til en lækker gourmet middag af slutte dagen af med – alt laves efter ønske fra vores kunder og gæster.
Få en anderledes og spændende oplevelse
Giv jeres medarbejdere og forretningsforbindelser en spændende oplevelse i forbindelse med afholdelse af møde.

Her på Lindely Vingård tilbyder vi rundvisning i vores vinmarker og vineri, hvor vi giver et godt indblik i det at dyrke vin her i Danmark – og vi slutter selvfølgelig af med en vinsmagning, hvor der er mulighed for at smage alle vores skønne danske vine.

Det er et dejligt afslappende indslag på en lang dag med møder.

Så kom ud på Lindely Vingård, rul ærmerne op, smid slipset og lad det fine tøj blive hjemme, og afhold jeres næste firmaarrangement i vores unikke, afslappende og uformelle omgivelser, vi er sikre på, at I vil elske vores vingård lige så meget som vi selv gør.

Historien bag Lindely Vingård
Her på Lindely driver vi én af Danmarks største og smukkest beliggende vingårde, hvor målet er at skabe dansk vin af høj kvalitet.

På Lindely Vingård har vi stor erfaring med dyrkning af vin i Danmark, og var blandt pionererne da vindyrkningen begyndte dets indtog i Danmark, og vi har igennem det seneste år gennemført en modernisering af vingården, hvor der bl.a. er kommet nye kræfter til, som skal bidrage til at højne kvaliteten af vores vine.

Vores første vinmarker blev anlagt i 2008, og vi har i dag 6 hektar vinmarker med ca. 15.000 vinstokke, og vi producerer ca. 15-20.000 flasker om året.

Vi producerer udelukkende lyse vine på Lindely Vingård, såsom rosé og hvidvin, samt vores prisvindende og helt unikke isvine.

Vores mål er at skabe de bedste danske vine – som afspejler netop det som dansk vin bør være – og ikke bare en kopi af alt muligt anden vin fra udlandet, men det skal være DANSK vin vi laver.

  • 2 mødelokaler
Fakta
  • Plads til 50 spisende gæster
Se andre faciliteter i Experience Fredericia