Chris Hermansen
Salgs- og Tiltrækningschef
 

På Hotel Kryb i Ly Kro får I charmerende rammer til jeres næste firmaarrangement

Charmerende, historisk og landligt

Få minutter fra Lillebæltsbroen ligger Jyllands formodentlig smukkeste storkro, Kryb i Ly Kro, i rolige landlige omgivelser.

Hos Kryb i Ly Kro kan man afholde både konferencer og møder i charmerende og sjælfulde rammer – blot et kvarter fra Fredericia Centrum. Her er personlig service og skræddersyede løsninger nøgleordene.

- Vi strækker os langt for at imødekomme gæsternes forespørgsler. Om det så handler om, at de vil have picnicfrokost på græsplænen, lave øl- og whisky-smagning eller skyde med bue og pil på Robin Hood-manér. Så længe det er autentisk og passer ind i vores historiske lokaler, går vi med til det meste, fortæller direktør for Kryb i Ly Kro, Anders Løkkegaard, der sammen med sit team afvikler en håndfuld møder og konferencer hver uge.
Glade for ordet patina
Kryb i Ly Kros historie kan spores helt tilbage til 1601. Men først i 1737 blev bygningen navngivet Kryb i Ly Kro af Kong Christian den 6.

- I 1973 brændte kroen, men allerede året efter blev den genopbygget i den originale stil. Senere, i 1980’erne, blev der lavet en tilbygning, så vi i dag har 77 værelser. Og ellers ser her ud, som der altid har gjort. Vi har selvfølgelig fået gode senge samt skærme og videokonferenceudstyr i vores mødelokaler, men ellers er vores indretning mere charmerende og historisk end moderne. Vi er rigtig glade for ting med sjæl, smiler hoteldirektøren

Klassiske kroretter med fokus på kvalitet
Foruden mødefaciliteter og overnatning har kroen – trods sine historiske rammer – også både pool, sauna, spillerum og ikke mindst en populær restaurant, der har specialiseret sig i danske kroretter med fokus på friske, lokale og sæsonaktuelle råvarer.

- Vi har selvfølgelig klassikere som stegt flæsk og wienerschnitzel på menuen. Men vi har også en mere moderne a la carte-menu, hvor vores kokke kan få lov til at lege lidt – og de tager gerne imod ønsker på forhånd. Det vigtigste for os er så vidt muligt at handle hos lokale producenter. Eksempelvis køber vi æg kun et kvarter herfra og handler Unika-oste i nærheden, fortæller Anders Løkkegaard.

Og selvom der er plads til 180 gæster i kroens restaurant, er det ikke givet, at kreationerne fra køkkenet skal serveres netop der.

- Vi serverer som regel middagen i vores kongestue – eller på terrassen i sommerhalvåret. Man kan også tage eftermiddagskaffen eller en flaske rosé med ud på græsplænen – eller få picnickurv eller madpakke med på udflugt. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser; også når det kommer til forplejningen, slutter han.

Fakta
  • Værelser: 77
(omkring 180 senge)
(2-180 personer)
  • Mødelokaler: 11
  • Konferencepladser: 180
Se andre faciliteter i Experience Fredericia