Chris Hermansen
Salgs- og Tiltrækningschef
 

Møder og overnatning på Fredericias ældste byhotel Hotel Postgaarden

Historisk, charmerende og intimt

Hotel Postgaarden ligger i hjertet af Fredericia, et stenkast fra gågade og havn. Selskabs- og mødefaciliteter i klassiske omgivelser med service i højsæde på Fredericias ældste hotel.

Hos Hotel Postgaarden fornemmer man historiens vingesus, så snart man træder ind i den hyggelige reception. Her er indretningen præget af tunge brokadegardiner, voluminøse møbler, guldindrammede malerier og krystallysekroner – men i lyse, istandsatte omgivelser.

Det historiske hotel, der er fra 1880, fik nye ejere i sommeren 2021 og er siden da blevet sat nænsomt i stand.

- Man kan nok godt kalde stilen for romantisk. Lamper, porcelæn, møbler, tæpper osv. er tro mod hotellets historie. Vi har selvfølgelig renoveret værelserne og badeværelserne, så standarden er up to date – uden at gå på kompromis med charmen, forklarer Thorbjørn Birkelund, der er hotelchef hos Hotel Postgaarden.
Intime mødefaciliteter
Hotel Postgaarden har plads til op til 40 gæster i det største af de to mødelokaler, der ligger på hotellets førstesal. Stedet er derfor et godt valg til mere intime møder og arrangementer.

- Vi laver møder og events hver eneste uge. Vores mødelokaler er som resten af stedet indrettet i romantisk stil, men selvfølgelig med moderne AV-udstyr, fastslår Thorbjørn Birkelund.

Tæt på vand og by
På Hotel Postgaarden er man i gåafstand til stort set alt, hvad Fredericia har at byde på. Både gågaden, havnen og voldene er få minutters gåtur fra hotellet – og Østerstrand blot et kvarters gåtur væk.

- Vi hjælper gerne med at arrangere guidet tur på havnen eller oplevelser ude i byen, hvis der er brug for et afbræk i mødeprogrammet. Er der brug for en madpakke eller en termokande til at tage med ud i den friske luft om eftermiddagen, klarer vi også det, siger hotelchefen.

Gedigne danske retter
Restauranten på Hotel Postgaarden serverer velsmagende og gedigne retter med inspiration fra det traditionelle danske køkken – både morgen, middag og aften.

- Vores wienerschnitzel er en klassiker, men ellers varierer menuen efter årstiden. Som regel er der både traditionelle retter og moderne klassikere på kortet, så der er noget for enhver smag. Og som med alt andet kan vi selvfølgelig tilpasse menuen efter specifikke ønsker, pointerer Thorbjørn Birkelund.
Fakta
  • Værelser: 49
(knap 120 senge)
(med plads til hhv. 10 og 40 personer)
  • Mødelokaler: 2
  • Konferencepladser: 40
Se andre faciliteter i Experience Fredericia