Chris Hermansen
Salgs- og Tiltrækningschef
 

Er du til klassiske, danske rammer? Så hold dit næste møde på Hotel Medio

Familiedrevet, privat, enkelt

Hotel Medio tilbyder møder og konferencer med gedigen service og danske middagsklassikere på menuen.

Ti minutters køretur fra Fredericia ligger det hyggelige, familiedrevne Hotel Medio. Her kan man holde møder og konferencer for op til 65 deltagere, få minutters gåtur fra havet.

- Vi har 2 mødelokaler med plads til hhv. 40 og 50 personer – selvfølgelig med det nødvendige udstyr. Vi har flere forskellige møde- og konferencepakker med forplejning inkluderet, men er også altid lydhøre over for individuelle forespørgsler, fortæller Jacob Grøn Pedersen, der driver Hotel Medio sammen med familien.
Danske middagsretter på menuen
Uanset om man besøger hotellet til et dagsarrangement eller med overnatning, er der ikke sparet på noget, når energidepoterne skal tankes op.

- Som regel serverer vi formiddagskaffe med brød, stor frokostbuffet, eftermiddagskaffe med hjemmebagt kage og to-retters aftenmenu. Vores køkken er kendt for at lave klassiske danske middagsretter med blandt andet økologisk skotsk højlandskvæg fra familiens egen gård, vi tilpasser gerne menuen til om det skal have karakter af fest eller arbejdsmiddag, siger hotelejeren.

Overnatter man på hotellet, indgår der desuden en veltilberedt morgenmadsbuffet.

Hjemlig stemning er vigtigst
Hotel Medio er i gang med renovering deres 55 værelser i forskellige størrelser.

- Vi har 50 dobbeltværelser. Samtidig har vi 5 hotellejligheder, som har eget køkken og plads til 1-7 personer, hvor man kan parkere bilen lige udenfor. Alle værelser er simpelt indrettet med lyse farver, klassiske møbler, beretter Jacob Grøn Pedersen, for hvem det vigtigste på hotellet er at levere personlig og vedkommende service og at få gæsterne til at føle sig hjemme.

- I vores hyggelige fællesrum kan gæsterne få en drink i baren, eller sidde at hygge med div. Spil. Det er også oplagt at gå en tur ned til havet for at bade, sejle eller fiske – eller at bruge vores grønne have til fx boldspil eller konkurrencer, foreslår han.
Fakta
  • Værelser: 55
(120 senge)
(med plads til op til 50 personer)
  • Mødelokaler: 2
  • Konferencepladser: 65
Se andre faciliteter i Experience Fredericia