Chris Hermansen
Salgs- og Tiltrækningschef
 

Hotel Gammel Havn - møder i intime, unikke og hjemlige rammer

Stemningsfuldt, nærværende, personligt

Hotel Gammel Havn er et unikt sted at holde møder og firmaarrangementer. Her er nærvær i højsædet – med byens puls lige uden for hoveddøren.

Her er byens største foyer – hvis man blot træder ud af hoveddøren – hvor man finder mere end 30 spisesteder, masser af butikker og kulturelle oplevelser.

På Hotel Gammel Havn bor man med den stemningsfulde bymidte, havnen, spillesteder og kultur lige uden for døren – kun få minutters gang fra det hele. Og på hotellet hersker der en helt særlig hjemlig, afslappet atmosfære, som var man på besøg hos gode venner.

- Vores ambition er, at gæsterne skal føle sig mindst lige så godt tilpas her som derhjemme. Vi er et lille boutiquehotel som prioriterer personlig dialog, nærvær og omhyggelighed, fortæller Jesper Hansen, der er hoteldirektør på Hotel Gammel Havn, som han ejer sammen med sin hustru.
Fokus på det personlige touch
Det personlige touch er et gennemgående tema på hele hotellet. Her er hele tiden noget nyt at få øje på; fra de forskellige lamper og billederne på væggene til de gamle biografstole i foyeren. Om aftenen findes gæsterne oftest i de hyggelige stuer for at nyde de bløde toner af vinyler på pladespilleren.

- Hotelværelserne er indrettet individuelt, med en blanding af håndplukkede loppefund og nordisk design – tilsat farverige tekstiler og utraditionelle løsninger. Alt er udvalgt efter hvad vi selv kan lide.

Mødelokalerne er indrettet for at inspirere; med lyst træ og friske farver, men også med røde klinker og velourgardiner, flettede lamper og kurve på væggene. De er alle udstyret med projektor og tavle, forklarer hoteldirektøren.

Kom med i køkkenet
Vil man begynde eller afslutte mødet med en særlig oplevelse, er Jesper og hans medarbejdere også yderst lydhøre over for ønsker og ideer.

- Tidligere har vi haft virksomheder, der selv tog udfordringen op og hoppede med i køkkenet for at lave aftensmaden, som de kunne nyde sammen ude på terrassen bagefter. Det fungerede rigtig godt og de ansatte fandt det spændende at prøve noget anderledes, fortæller Jesper Hansen.

Kun fantasien sætter grænser
Endelig er der selvfølgelig rig mulighed for at udforske alle de oplevelser, der gemmer sig lige udenfor Hotel Gammel Havns døre.

- Man kan låne cykler hos os, og køkkenet hjælper gerne med madpakker til forskellige former for udflugter. Der er mulighed for at tage en bolle og en kop kaffe med på tur til vandet, hvis man vil starte dagen med en dukkert, foreslår hoteldirektøren, mens han smilende understreger, at det selvfølgelig ikke udelukker muligheden for at gå ombord i hotellets varierede morgenbuffet efterfølgende.

- Mange udnytter også den centrale beliggenhed til at spise en lækker frokost på havnen i pausen eller gå en tur langs vandet. Det er nærmest kun fantasien der sætter grænser for, hvad man kan flette ind i sit firmaarrangement hos os.
Fakta
  • Værelser: 40
(88 sengepladser)
(med plads til 20-70 personer)
  • Mødelokaler: 3
  • Konferencepladser: 70
Se andre faciliteter i Experience Fredericia