Chris Hermansen
Salgs- og Tiltrækningschef
 

På jagt efter konferencehotel med teambuilding aktiviteter? Fuglsangcentret rummer det hele!

Naturskønt, lyst og sanseligt

På Hotel Fuglsangcentret kan man holde kursus og konferencer i lyse og naturskønne omgivelser, der stimulerer alle sanser.

Her arrangeres der kurser og konferencer stort set hver dag året rundt, og mens den imødekommende service og gæstfrihed er en selvfølge, er der også rig mulighed for kreativ sparring om afvikling af kurser og konferencer. Personalet går nemlig langt for at imødekomme individuelle ønsker og behov:

- Vi tilbyder både dagsmøder og konferencer med overnatning. Vi har selvfølgelig nogle basispakker, men vi sparrer altid med hver enkelt gæst om, hvordan vi finder den bedste løsning for dem. Man kan i princippet få det, som man vil have det; uanset om det er en madkurv, man spiser i skoven eller ved vandet, eller en særlig fælles oplevelse for gruppen før, under eller efter møderne, fortæller Trine Duus Andreasen, konferencechef hos Hotel Fuglsangcentret.

- Man kan få serveret middagen i komplet mørke eller blive guidet gennem en øl- eller whiskysmagning med lokale produkter. Vil man bruge kroppen, har vi både en ”tarzan-bane” i seks meters højde samt en sansesti, hvor man også kan prøve konceptet ”over stok og sten”. Det er en slags forhindringsbane, hvor man skal samarbejde med bind for øjnene og blindestok i hånden. Mulighederne er mange, forklarer hun.

Nordisk køkken med lokale råvarer
Under hele besøget hos Hotel Fuglsangcentret kan man nyde lækker og veltilberedt nordisk mad.

- Vi går op i kvalitet og bruger så vidt muligt lokale råvarer. Typisk serverer vi morgenbuffet og frokostbuffet med kolde og lune retter, og så er der to eller tre retter til aften. I løbet af dagen er der fri adgang til isvand, kaffe og frisk frugt ad libitum. I selve restauranten er der plads til godt 100 mennesker, men hvis det er godt vejr, kan man jo også tage maden med udenfor, påpeger Trine Duus Andreasen.

Sansehave og spaområde
Hotel Fuglsangcentret er indrettet i minimalistisk stil med lyse lokaler og store vinduespartier, hvoraf størstedelen vender ud mod grønne områder.

- På den anden side af vinduerne gemmer sig en række hyggelige gårdhaver med springvand samt en sansehave med velduftende blomster, som man er velkommen til at røre og spise. Og lige bagved ligger skoven og dyrehaven, som er velegnet til gå-, løbe- og cykelture, beretter Trine Duus Andreasen.

Er der brug for at koble af – eller blive frisket op – før eller efter dagens møder, har Hotel Fuglsangcentret endda også pool, sauna og spabad. Her er plads til op mod 25 personer.

Fakta
  • Værelser: 60
(120 senge)
(med plads til 10-100 personer)
  • Mødelokaler: 5
  • Konferencepladser: 200
  • Fuglsangcentret blev etableret i 1989 og er ejet af Dansk Blindesamfund.
Se andre faciliteter i Experience Fredericia