Chris Hermansen
Salgs- og Tiltrækningschef
 

Afhold jeres næste store firmaevent hos Fredericia Idrætscenter

Aktivt, udfordrende, uformelt

Uanset om man drømmer om en aktivitetsdag med sportsturnering og wellness, en fest eller en mødepakke med fuld forplejning og teambuilding, er Fredericia Idrætscenter et godt valg.

Hos Fredericia Idrætscenter er der alle muligheder for at kombinere fagligt indhold med fysisk udfoldelse. Det 25.000 kvm store idrætsanlæg, der er blandt Danmarks største af slagsen, kan nemlig bruges til meget andet end sport. Her er både idrætshaller, bowlingcenter, keglebaner, svømmehal, badeland, træningscenter samt nogle moderne udearealer med bl.a. padelbaner og Fredericia Stadion.

- Vi er jo et stort og aktivt hus, som kan bruges til lidt af hvert, når det gælder erhvervsarrangementer. Vi arrangerer både møder, aktivitetsdage og store fester – alt sammen i uformelle omgivelser. Vi har flere mødepakker, som man kan tage udgangspunkt i, men når vi laver fx en aktivitetsdag, tilpasser vi det efter virksomhedens ønsker, fortæller Lars Landry Lynge, der er ansvarlig for Salg, Udvikling og Markedsføring, hos Fredericia Idrætscenter.
Sportsturnering, teambuilding og wellness
Idrætscentret har bl.a. stor erfaring med at lave aktivitetsdage for virksomheder. Man kan være fra 10 til +500 personer, alt efter arrangementets indhold.

- Vi har succes med at sammensætte en dag, hvor vi kombinerer forskellige aktiviteter; fx Bow-combat, megabordfodbold, bueskydning, padel, badminton, bowling, minigolf, fodbold med promillebriller samt mange andre muligheder. Nogle virksomheder vil gerne lave det til en konkurrence, mens andre mere gør det for det sociale og hyggen. Så tilpasser vi aktiviteterne ud fra det. Sportsaktiviteterne kan kombineres med et besøg i vores svømme-/wellnessområde, beretter Lars.

- Vi tilbyder også elementer af yoga/vejrtrækningsøvelser, samt teambuildingøvelser der faciliteres af vores værter. Vi har også et stort grønt område med et mountainbike-spor, som kan inddrages. Og så kan der selvfølgelig arrangeres forplejning i løbet af dagen, understreger han.

Fra sandwich til fine dining
Vil man holde fest, er der flere muligheder i de seks haller samt møde- og festlounges..

- Vi har plads til omkring 1.000 gæster til siddende bespisning – og endnu flere ved biografopstilling eller ved stående arrangementer. Når det kommer til mad, har vi flere gode samarbejdspartnere. Vi kan tilbyde alt fra sandwich til fine dining. Vi tilbyder det meste indenfor forplejning og hjælper gerne med alt fra sandwich, smørrebrød, tapas, buffet, sharing food til fine dining, siger Lars, der sammen med idrætscentrets værtinder står for koordinering af alt fra mindre møder til større fester og konferencer.
Fakta
  • 6 haller
  • Mødelokaler og lounges
  • Kan lave aktivitetsdage for +500 deltagere
  • Plads til 1.000 spisende gæster
Se andre faciliteter i Experience Fredericia