Chris Hermansen
Salgs- og Tiltrækningschef
 

Fredericia Musicalteater kan danne unikke rammer om dit næste firmaarrangement

Atmosfære, rummelighed, kreativitet

De skrå brædder på Fredericia Musicalteater kan bruges både til møder, konferencer, spisning, foredrag og VIP-underholdning.

Fredericia Musicalteater har gennem mere end 20 år været epicenter for udvikling og produktion af danske musicals. Og teatret låner gerne de skrå brædder og de stemningsfulde og rummelige lokaler ud til erhvervsarrangementer.

- Vi har to produkter, vi tilbyder til virksomheder og erhvervskunder. Dels kan vi leje vores sale ud til møder og konferencer, med eller uden spisning. Og dels kan vi tilbyde VIP-oplevelser og underholdning som et festligt indslag efter – eller i løbet af – en dag med møder, kursus eller konference, fortæller direktøren hos Fredericia Musicalteater.

Skræddersyet underholdning
Teatret har hhv. en lille og en stor sal med plads til op til 251 og 811 gæster.

- Vores teatersale har løse stole og vippegulv, så vi har rigtig stor fleksibilitet ift. opstilling og indretning. Eksempelvis kan vi lave gulvet helt fladt og arrangere borde og stole som man ønsker det. I den store sal kan der sidde omkring 350 personer til spisning. Og så kan man selvfølgelig bruge vores professionelle lys- og lydudstyr mv., forklarer teaterdirektøren, som samtidig har mulighed for at skræddersyr forskellige former for VIP-underholdning til erhvervskunder:

- Hvis vi har en forestilling i store sal, laver vi ofte spisning og/eller foredrag for erhvervsgæster i den lille sal inden forestillingen. Det kan fx være foredrag med teaterchefen, instruktøren, en skuespiller eller lignende. Det kan også være sang og musik med en anerkendt artist. Det kigger vi på fra gang til gang, hvad der er af muligheder, ift. de aktuelle arrangementer, fortæller han.
Åbne for ideer og ønsker
Når det kommer til bespisning, er det også noget, der vurderes individuelt – på baggrund af gæsternes ønsker.

- Vi har ikke selv køkkenfaciliteter, så vi har forskellige dygtige samarbejdspartnere ude i byen. Det gør også, at det er meget fleksibelt, alt efter hvilken type mad man ønsker. Det kan nok blive svært at få plads til at anrette og servere en treretters menu til flere hundrede mennesker, men ellers klarer vi langt de fleste ideer og ønsker, understreger direktøren.

- Vores forhusansvarlige står for alt catering og opsætning og kan helt sikkert hjælpe med sparring på den del, mens vores partnerskabsansvarlige har stor erfaring med at skabe gode erhvervsarrangementer. Vi tilrettelægger hvert enkelt arrangement i samarbejde med gæsten!

Billeder: dronebilleder + billeder fra JyskFynske Mediers event
Fakta
  • Plads til 251 siddende gæster i teateropstilling i den lille sal
  • Plads til 350 spisende gæster eller 811 siddende gæster i teateropstilling i den store sal
Se andre faciliteter i Experience Fredericia