Chris Hermansen
Salgs- og Tiltrækningschef
 

Behov for fullservice eventbureau til jeres næste firmaarrangement? Se nærmere på EventC

Dedikeret, full-service, kvalitet

Når EventC planlægger firmafester, bestyrelsesmøder og julefrokoster, sættes barren altid højt – uanset om det er for ti eller tusindvis af gæster.

Hvis I drømmer om et bestyrelsesmøde, en julefrokost eller en teambuilding-dag, der virkelig imponerer, kan I med fordel tage fat i EventC, der er et dedikeret eventbureau med stor erfaring inden for erhvervsarrangementer.

- Vi er et professionelt full-service eventbureau, der brænder for at lave events langt ud over det sædvanlige. Uanset om det er firmafester, møder, jubilæer, kick off-arrangementer eller sociale begivenheder. Vi udpeger de rette venues og skræddersyr oplevelsen med fokus på høj kvalitet, fortæller Ulrich Nicolaisen, direktør i EventC.

- Vi begynder altid med idéudviklingen, så den samlede løsning følger en rød tråd, der gør oplevelsen uforglemmelig. Mange af vores events bygges op omkring et dagsprogram med morgenmad, fagligt program, frokost, en aktivitet om eftermiddagen og så en middag om aftenen. Og det kan så kombineres med fx overnatning, teambuilding eller fest. Vi forsøger konstant at tænke ud af boksen og gøre det så nemt og bekymringsfrit for kunden som muligt, fastslår han.
Kan skaffe ”the real deal”
EventC blev stiftet i 2010 og har siden da arrangeret alt fra erhvervsarrangementer og foredrag til intimkoncerter, og stand-up – for ikke at nævne store koncerter med op til 6.000 gæster.

- I kraft af de professionelle koncerter, vi arrangerer, har vi et stort netværk i musikbranchen – og vi har nogle af de største kunstnere på CV’et. Derfor kan vi skaffe ”the real deal”, når det kommer til underholdende indslag. Hos os kan man ikke bare booke et orkester, man kan booke store landskendte kunstnere som Rasmus Walther, Ida Corr eller Andreas Odbjerg, forklarer Ulrich.

Ekstraordinært efterspørges
Mens kombinationen flotte omgivelser, mad af høj kvalitet og god musik er et eviggyldigt hit til firmaarrangementer, er der i de seneste år også flere og flere virksomheder, der efterspørger unikke og anderledes oplevelser, understreger eventarrangøren:

- Der er mange, der spørger på noget ekstraordinært; noget ud over det sædvanlige. Det kan være en intern festival for 4-500 gæster med koncerter, street food og forskellige barer eller et bestyrelsesmøde, der efterfølges af fx spisning på gourmetrestaurant, Bridge Walking, byvandring og koncert. Vi hjælper også gerne med at lave program for eventuelle ledsagere. Det er kun fantasien, der definerer grænserne!
Fakta
  • Professionelle møder og events fra ti til tusindvis af gæster
  • Skræddersyede events der hænger sammen fra start til slut
  • Samarbejder med forskellige venues og leverandører
Se andre faciliteter i Experience Fredericia