Chris Hermansen
Salgs- og Tiltrækningschef
 

På Danhostel Fredericia kan I få jeres helt egne rammer til møder og kurser

Naturskønt, lyst, rummeligt

På Danhostel Fredericia har man både Danmarks største idrætscenter og legepark lige uden for døren. Inden for er der kursusfaciliteter og fællesområder med naturskøn udsigt.

Det første, der fanger øjet på Danhostel Fredericia, er udsigten. Stedet ligger nemlig med udsigt over et fredet naturområde med sø, enge og træer. Her kan man afholde både møder og kurser, med eller uden overnatning.

- Vi har to møderum med projektor og to kursuslokaler med smartboard, lydanlæg og mulighed for teleslynge. Totalt har vi plads til 80 gæster, fordelt på to rum, fortæller Torben Ottesen, der er ejer af Danhostel Fredericia, som også tilbyder forskellige muligheder for forplejning:

- Der er forskellige pakker med fx morgenmad, frokost og eftermiddagskaffe. Vil man blive her hele dagen eller natten med, serverer vi to-retters middag til aften med lidt sødt til kaffen. Samtidig indgår frugt og vand under hele opholdet. Og har man brug for en anden type forplejning, er vi selvfølgelig altid klar på at lave en individuel løsning, fastslår han.

Fællesrum med pejs og udsigt
Indretningen på Danhostel Fredericia er kendetegnet af stilrene møbler, højt til loftet og varme naturlige farver. Det gælder både på værelserne, der har plads til 1-4 personer, og i fællesområderne.

- I vinterhalvåret er det fælles opholdsrum med pejs og den betagende udsigt over søen et populært sted at samles før eller efter en inspirerende dag. Om sommeren ender folk ofte med at sidde på den høje terrasse lige uden for døren – fx med eftermiddagskaffen eller en drink før maden, siger Torben Ottesen.

Nabo til Danmarks største idrætscenter
Uanset om man besøger Danhostel Fredericia en enkelt dag eller flere, er der rig mulighed for at flette fysisk aktivitet ind i programmet.

- Vi er nabo til Danmarks største idrætscenter, hvor der bl.a. er badeland, padeltennis, bowling, skydebaner og fitnesscenter. Faktisk får alle gæster en billet til svømmehal og badeland samt ubegrænset adgang til fitnesscenter. Vi er også tæt på en 18-huls golfbane. Og så er der mange, der går eller løber en tur i parken udenfor før, mellem eller efter dagens møder, påpeger Torben Ottesen.

Minigolf og miniby
Lige uden for døren ligger også Madsbyparken, der bl.a. omfatter landet største legepark.

- Man kan spille minigolf eller prøve Tarzan-banen. Der er også mulighed for forskellige aktiviteter om sommeren. Her er samtidig en miniby, der er en tro kopi af fæstningsbyen Fredericia anno 1849 i størrelsesforholdet 1:10. Samtidig er der kun 10 minutters køretur ned til Fredericia midtby, havnen og voldene, hvis man er ekstra sulten på kultur og oplevelser, pointerer hotelejeren.

Fakta
  • Værelser: 30
(120 senge)
(8-80 personer)
  • Mødelokaler: 4
  • Konferencepladser: 80
Se andre faciliteter i Experience Fredericia