Chris Hermansen
Salgs- og Tiltrækningschef
 

Hvis man leder efter anderledes rammer til møder, workshops og events, er AHA Livestage det perfekte match

Kompromisløs kvalitet og lyd i verdensklasse

AHA Livestage har Europas bedste lyd. Sammen med stilfulde lokaler, en stor scene og fleksible forplejningsmuligheder – inkl. bespisning – gør det natklubben oplagt til unikke møder, workshops, foredrag og kurser.

På Købmagergade i det centrale Fredericia viser de store, mørke AHA-logoer vej til en lokal perle i verdensklasse. Inde bag den kobberfarvede dør gemmer sig nemlig områdets formodentlig bedste natklub – der også er ideel til erhvervsarrangementer ud over det sædvanlige.

- Foruden barer, borde og siddepladser har vi også en stor rund scene og en storskærm. Og så har vi vundet prisen for Europas bedste lyd. Så uanset om man planlægger møder, workshops, foredrag, kurser eller en god fest, lægger vi gerne lokaler til, fortæller Linette Hanghøj Møller, der er direktør i AHA Livestage.

- Hvis man har brug for at sidde og arbejde i mindre grupper, kan folk sætte sig ud i båsene – eller man kan holde foredrag eller konference oppe på scenen. Samtidig har vi adskillige muligheder, når det gælder bespisning – og vi kan også hjælpe med at booke underholdning i form af fx musik eller stand-up, fastslår hun.
Stor fleksibilitet og afslappet stemning
AHA Livestage slog dørene op i efteråret 2021 og er hurtigt blevet kendt for sin kompromisløse kvalitet. Foruden den prisvindende lyd kommer dette bl.a. til udtryk i baren, der kun bruger de bedste ingredienser, og i indretningen med moderne velourmøbler i varme farver og runde former.

- Musikken og lyden er selvfølgelig omdrejningspunktet hernede, men vi kan også en hel masse andet. Hvis folk ønsker at kunne mingle rundt med stående tapas, kan vi snildt servere det, og hvis de hellere vil sidde i båsene og spise, fikser vi det. Vi har plads til 300 til stående spisning og op mod 125 spisende gæster, hvis alle skal sidde ned. Det eneste jeg vil sige, vi ikke kan tilbyde, er treretters menuer med hvide duge. Vi er lidt mere afslappede hernede, smiler Linette, som dog strækker sig langt for at imødekomme gæsternes ønsker:

- Vi tager typisk en snak om gæsternes forventninger og ønsker og finder efterfølgende leverandører og bestiller varer på baggrund af det. Vi samarbejder fx ikke med en bestemt catering-service eller bestemte spiritusmærker, så man på den måde er låst ift. muligheder. Vi bestiller de mærker og varianter, gæsterne foretrækker, understreger direktøren.

Tilgængelig alle ugens dage
AHA Livestage er åben som natklub hver lørdag og på udvalgte mærke- og helligdage, men kan lejes til events og fester på ugens øvrige dage.

- I hverdagene er vi meget fleksible ift. arrangementer, men om lørdagen åbner vi for øvrige gæster kl. 22. Vi kan dog sagtens lave et privat lørdags-arrangement med spisning, livemusik og cocktails frem mod kl. 22. Det har vi gjort flere gange med stor succes, fortæller hun.
Fakta
  • Plads til op til 125 siddende gæster
  • Plads til 300 stående gæster
Se andre faciliteter i Experience Fredericia